[2023-11-26] Ett avsnitt där vi tar till backspegeln och ser tillbaka på avsnitt där vi känner att vi nog hade rätt. Det handlar om skilda, men ändå angränsade, ämnen som akademisk frihet, liberalismens död, den sociala punkten och Ukraina. Avsnittets titel skulle dock fungera lika väl med ett frågetecken som ett utropstecken i och med att det var avsnitt 600 i ordningen!

Lyssna direkt:

Ladda ner avsnitt som mp3

AVSNITTETS LÄNKAR
Erik rekommenderar avsnittet Kan man förbjuda politik på universiteten? av podden Under all kritik med Ivar Arpi och Anna-Karin Wyndhamn. Avsnitten som det hänvisas till avsnittet är Akademins överkyrkor, Liberalismens död, Den Sociala Punkten 2 och Obehagliga drönarbilder. Följ Erik och Jesper på X och använd gärna hashtaggen #Mediespanarna eller fältet nedan för att kommentera avsnittet. Eller varför inte testa att följa Erik och Jesper på Bluesky?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *