[2017-11-17] I vilket Erik och Jesper undrar hur stor genusvetenskapens påverkan på universitetskurser är i relation till alla andra samhällsaktörer som direkt eller indirekt försöker påverka kursutbud och innehåll. Och varför inga journalister granskar hela systemet.

Lyssna direkt:

Ladda ner som mp3

RÄTTELSE
Det var UHR (inte UKÄ) som fick i uppdrag att utreda breddad rekrytering vid universitet.

AVSNITTETS LÄNKAR
Arpi: Artikel 1, 2 och 3. Hinnfors och Wängnerud: Statsvetare: Genus bör integreras i kursutbudet. Svenskt näringsliv: Fri akademi – eller skyddad verkstad? Slutbetänkande av Parlamentariska landsbygdskommittén: För Sveriges landsbygder – en sammanhållen politik för arbete, hållbar tillväxt och välfärd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *