[2023-11-09] Med bakgrund i en del felaktigheter i nyhetsmediernas rapportering av den pågående konflikten i Israel-Palestina resonerar Erik och Jesper hur dessa kan undvikas. Utifrån en artikel av Margaret Sullivan i The Guardian landar diskussionen i förslag om arbetssätt som delvis går stick i stäv med den nuvarande medieutvecklingen. Är det kanske så att vi behöver mer försiktighet och långsamhet?

Lyssna direkt:

Ladda ner avsnitt som mp3

AVSNITTETS LÄNKAR
Jesper tar upp artikeln Some unverified reports of atrocities by Israel and Hamas have spread widely. Why? i The Guardian. Följ Erik och Jesper på X och använd gärna hashtaggen #Mediespanarna eller fältet nedan för att kommentera avsnittet. Eller varför inte testa följa Erik och Jesper på Bluesky?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *