[2023-10-31] Erik har gjort en liten innehållsstudie av hur ChatGPT omnämns i dagspress respektive lärares fackpress. Inte helt överraskande är temat ”fusk” mest frekvent. Men det är inte det som bör vara det oroande för lärare i skolan …

Lyssna direkt:

Ladda ner avsnitt som mp3

AVSNITTETS LÄNKAR
Erik hänvisar till artiklarna New Public Management and Education (Tolofari 2005) By-passing teachers in the marketing of digital technologies: the synergy of educational technology discourse and new public management practices (McGarr och Engen 2021) och Selling tech to teachers: education trade shows as policy events (Player-Koro et al 2017) Följ Erik och Jesper på X och använd gärna hashtaggen #Mediespanarna eller fältet nedan för att kommentera avsnittet. Eller varför inte testa följa Erik och Jesper på Bluesky.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *