Desinformation och fascism dominerade föregående år.
Följande avsnitt av podcasten Mediespanarna var populärast 2017

Mest nedladdade avsnitt

1. #262. Desinformation.
Jesper och Erik kritiserade en mediestudie om rysk desinformation.

2. #263. Mer desinformation.
Jesper och Erik fortsatte diskutera studien.

3. #268. Den alternativa fascismen.
Med Lena Berggren, docent i historia.

Lena Berggren gästade Mediespanarna för andra gången och pratade om fascism. 

Mest besökta sida

1. #262. Desinformation.
Jesper och Erik kritiserade en mediestudie om rysk desinformation.

2. #263. Mer desinformation.
Jesper och Erik fortsatte diskutera studien …

3. #284. Akademisk desinformation.
… och sammanfattade den i detta avsnitt.

2 reaktioner på “Populäraste avsnitten 2017

 1. Bra år, inte minst avsnittet om rysk desinformation. Vad gäller 2018 hade det varit intressant med lite återkopplingar till tidigare avsnitt, vad har hänt sedan avsnitt xzy (t ex avsnittet för drygt 2 år sedan om triggervarningar – känns lite som om detta nu ”lugnat ned sig” – vad tycker ni?).
  Hade också varit intressant med lite kommentarer om aktuella böcker, t ex Arne Jarricks ”Det finns inga häxor”, Emma Frans ”Larmrapporten” eller Åsa Wikforss ”Alternativa fakta – om kunskapen och dess fiender”. Extra plus om ni kan få besök av någon av dessa (eller alla) i podden.

  1. Tack! Det är någon sorts konstig ironi att vårt längsta avsnitt blev det mest lyssnade.

   Att återkoppla till tidigare avsnitt är, hör och häpna, något som jag och Jesper knappt har diskuterat med varandra. Uppföljningar (som Den sociala punkten) kommer mer som en konsekvens av att vi upptäckt nya saker. Jag tror definitivt vi ska följa upp det förslaget.

   Vad gäller gäster så siktar vi givetvis på så många som möjligt, men vi är så förtvivlat isolerade i Umeå ibland. Så det ska klaffa så mycket för att vi ska lyckas få tag på dem när de är här i Umeå. När Emma Frans till exempel var här för musikhjälpen så var Jesper bortrest.

   Men skam den som ger sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *