[2024-06-09] Lagom till att ytterligare en larmrapport anlänt om utländska makters försök att påverka val i västländer diskuterar Erik och Jesper återigen igen frågan om desinformation. Visserligen dök nyheten om den senaste larmrapporten upp först efter inspelningen men som av en händelse stämmer även denna in på det fenomen som diskuteras i avsnittet. Ett avsnitt som dessutom innehåller en del beröm till Martin Gelin.

Lyssna direkt:

Ladda ner avsnitt som mp3

AVSNITTETS LÄNKAR
Martin Gelin: Så fick diktaturerna övertaget i propagandakriget. SVT: Prorysk inblandning: Så vill Ryssland påverka EU-valet till ytterhögerns fördel. Erik hänvisar till avsnitten om den sociala punkten. Jesper hänvisar till avsnitten om Liberalismens död.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *