[2024-02-09] I avdelningen ”ministrar säger saker” har Mediespanarna nu kommit till statsminister Ulf Kristerssons fika-video och kulturminister Parisa Liljestrands yttrandefrihetsintervju i Svenska Dagbladet. Gissa vilket uttalande som fått mest uppmärksamhet? Erik har graferna.

Lyssna direkt:

Ladda ner avsnitt som mp3

AVSNITTETS LÄNKAR
Ljudklipp hämtat från expressens YouTube-kanal: Kristerssons svar om fika-videon: ”Glimt i ögat”. Erik hänvisar till ”semmeldramatik”. Stina Oscarsson i Svenska Dagbladet: Ministern om kritiken: Visst är det galet? Erik hänvisar till ett avsnitt av Filip och Fredriks podcast.

Erik hänvisar till ett tidigare avsnitt om inskränkningar den svenska yttrandefriheten. Jesper hänvisar till Mediespanarnas serie om Liberalismens Död.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *