[2023-10-12] I en tid då dagarna överträffar varandra vad gäller fruktansvärda och sorgliga nyheter så kan det vara anledning att i en podd som Mediespanarna diskutera världsläget och mediebevakningen. Ett annat alternativ är att likt Epikuros stänga in sig i sin trädgård och söka sinnesfrid och varaktig lycka. I veckans Mediespanarna försöker Erik och Jesper göra det sistnämnda även om lyckan inte blir varaktig. Framförallt kretsar samtalet kring övertro på ny teknologi och informationsparadoxen.

Lyssna direkt:

Ladda ner avsnitt som mp3

AVSNITTETS LÄNKAR
Följ Erik och Jesper på X och använd gärna hashtaggen #Mediespanarna eller fältet nedan för att kommentera avsnittet. Erik har tidigare beskrivit informationsparadoxerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *