[2023-09-29]I vilket Erik och Jesper diskuterar den klassiska frågan om vad som blir till nyheter och hur stort utrymme dessa nyheter får i medierna. En fråga som infinner sig är hur de senaste decenniernas utveckling vad gäller samhället i allmänhet och medierna i synnerhet påverkat nyhetsvärderingen. Viss oenighet uppstår kring värdet av att försöka inkludera genomslaget av delningar på social medier som en aspekt av nyhetsvärderingen. Programmets röda tråd är vad som händer när Peter Jihde krockar lätt med en ful, jävla, värmlandsälg.

Lyssna direkt:

Ladda ner avsnitt som mp3

AVSNITTETS LÄNKAR
Följ Erik och Jesper på X och använd gärna hashtaggen #Mediespanarna eller fältet nedan för att kommentera avsnittet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *