[2020-10-31] I vilket Jesper och Erik pratar om de amerikanska presidentvalskampanjerna, Trumps chanser att vinna och spekulerar kring eventuell utgång av valet.

Lyssna direkt:

Ladda ner avsnitt som mp3

AVSNITTETS LÄNKAR
Lyssna på avsnitten från förra presidentvalet: 252. Supervalbloggarna och 253. Mea culpa. Jesper rekommenderar FiveThirtyEight. Erik hänvisar till Bengt Johanssons blogg: Slutspurt och i år är alla experter fega. The Hill (Niall Stanage) The Memo : Five reasons why Trump could upset the odds. Följ Erik och Jesper på Twitter. Använd gärna hashtaggen #Mediespanarna eller fältet nedan för att kommentera avsnittet.

En reaktion på “#458. Valspecial

  1. Vore det inte intressant som mediespanare att analysera varför sajter som fivethirtyeight.com har Bidens vinstchans som 90% medan bettingmarknaden ligger på ~66%? Som parantes kan nämnas att Betfair har ~270 miljoner euro matchat på denna marknad, så det är inte småpengar som satsats på dessa odds.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *