[2016-11-11] I vilket Jesper följer William Benoit och gör avbön för sina tidigare utsagor, samt diskuterar triangulering. Erik spelar valresultatsbingo.

Ladda ner som mp3

Lyssna direkt:

Följ oss på Facebook.

AVSNITTETS LÄNKAR
Lyssna på tidigare avsnitt valen i USA: 252. Supervalbloggarna och 213. Supervalpoddarna. Erik hänvisar till de argument som identifieras efter Brexit avsnitt 233. Komplexit. Erik rekommenderar I trumpland med Filip och Fredrik. Jesper rekommenderar Robert Putnams bok Our Kids – The American Dream in Crisis, och Jennifer Silvas Comming Up Short. Läs Jespers inlägg på Umeå universitets forskarblogg. Följ Jesper och Erik på Twitter och använd gärna hashtaggen #Mediespanarna för att kommentera avsnittet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *