[2020-10-24] Vad krävs för att en kulturperson ska få förlåtelse för sina överträdelser? Erik gör en snabb tematisk analys av två krönikor om Kristoffer K Svensson respektive Hamid Zafar. Följande tre argument återkommer:

  • Överträdelsen tillhör det förgångna
  • Personen har gjort professionellt arbete gentemot sin målgrupp
  • Personen har gjort en livsresa

Lyssna direkt:

Ladda ner avsnitt som mp3

AVSNITTETS LÄNKAR
Therese Bohman (Expressen) Sverige är ett land för medelmåttorna. Dan Korn (Kvartal) Det finns anledning att förlåta Hamid Zafar. Mediespanarna pratade om episoden i AMK morgon i avsnitt 201. Grabbig stämning. Följ Erik och Jesper på Twitter. Använd gärna hashtaggen #Mediespanarna eller fältet nedan för att kommentera avsnittet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *