[2020-03-06] Då var det dags igen. För fyra år sedan pratade Jesper och Erik om primärvalet 2016. Vad har förändrats? Vilka chanser har de nuvarande kandidaterna? Vilken form av medieteknik används för att nå potentiella väljare?

UR INNEHÅLLET

  • 04:33 Superdelegater och melodifestivalen
  • 07:01 Joementum
  • 11:11 Varför förlorade Elisabeth Warren?
  • 17:30 Gerrymandering
  • 29:24 Sanders-supportrar
  • 31:43 Teknik, Town Hall meetings och Twitch
  • 42:32 Biden eller Sanders?

Lyssna direkt:

Ladda ner avsnitt som mp3

AVSNITTETS LÄNKAR
Avsnitt 213. Supervalpoddarna. Avsnitt 331 med Daniel Kreiss. Matthew Yglesias (Vox) Why Elizabeth Warren is losing even as white professionals love her. Scott Detrow (npr) Bernie TV: How The Sanders Campaign’s Live Videos Help It Build Community. Följ Erik och Jesper på Twitter och använd gärna hashtaggen #Mediespanarna eller fältet nedan för att kommentera avsnittet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *