[2020-02-26] Auktoritär, frihetlig eller socialt ansvarstagande; vilket perspektiv har svenska politiker traditionellt haft på medierna? Mediespanarna utgår från Hutchinskommissionens definitioner av olika länders mediesystem.

Lyssna direkt:

Ladda ner avsnitt som mp3

AVSNITTETS LÄNKAR
Bild: Commission on Freedom of the Press. University of Chicago, Chicago, Illinois. SVT: Mats Svegfors (M): Stark markering mot public service. Emma Jaensson (BLT) Hur var det nu med SVT:s vänstervridning? Vanessa Thorpe (The Guardian) Hostile politicians, cuts and controversy: why the BBC has never been so vulnerable. Följ Erik och Jesper på Twitter och använd gärna hashtaggen #Mediespanarna eller fältet nedan för att kommentera avsnittet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *