[2017-06-16] I vilket Jesper och Erik samlar ihop vårterminen med lite kompletterande desinformation, lite summering av Storbritannien, lite reflektion över hotfulla medie-effekter och lite ifrågasättande av sångtvång på skolavslutningar.

Mediespanarna säger farväl till utsikten från Eriks kontor.

Ladda ner som mp3
Prenumerera via iTunes
Prenumerera i annat program (RSS).

Lyssna direkt:

Följ oss på Facebook.

AVSNITTETS LÄNKAR
Jesper och Erik hänvisar tillbaka till avsnitt 284. Akademisk desinformation, 283. Måsen och May, 252. Supervalbloggarna253. Mea Culpa, 274. Varför skrivs det så lite om X. Johannes Nesser (Journalisten): Robust forskning visar att folk har fel i sin mediekritik. Följ Erik och Jesper på Twitter och använd gärna hashtaggen #Mediespanarna för att kommentera avsnittet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *