[2017-01-05] I vilket Erik och Jesper diskuterar strategier för att handskas med middagssvammel, konspirerar om Kents texter, samt introducerar ett nytt ord genom att stjäla exempel på renommésnyltande inom politik (korrigera sin politiska historia), humor (stjäla skämt) och vetenskap (inte ge cred till de som gjort forskningen).

 

Frostänglar vid Umeå universitet
Frostänglar vid Umeå universitet

Ladda ner som mp3
Prenumerera via iTunes
Prenumerera i annat program (RSS).

Lyssna direkt:

Följ oss på Facebook.

AVSNITTETS LÄNKAR
Jesper och Erik hänvisar till avsnitt 242. Fråga Lund och 258. Lennart Hyland. Erik citerar Kjell Östbergs debattartikel: ”Forskningen nämns inte med ett enda ord”. Mattias Lundberg: ”Dags att inrätta professur i populärvetenskap”. Jesper hänvisar till The Great War och nämner Humtank. Följ Erik och Jesper på Twitter och använd gärna hashtaggen #Mediespanarna för att kommentera avsnittet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *