[2016-08-31] I vilket Erik och Jesper firar fem år genom att fråga sig själva vem som ska vara frontfigur för populärvetenskap, betydelsen av akademiska titlar, om humanioras roll, och om all casting måste vara som till Boston Tea Party.

Uppdatering: I avsnittet diskuteras likheten i castingen för Fråga Lund och Boston Tea Party. Vi upptäckte i efterhand att Fråga Lund produceras av Mexico, som ägs… av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson. Tillfällighet?

Fråga Luuk
Fråga Luuk

Ladda ner som mp3
Prenumerera via iTunes
Prenumerera i annat program (RSS).

Lyssna direkt:

Följ oss på Facebook.

AVSNITTETS LÄNKAR
Fråga Lund på SVT play och i Öppet arkiv. Johan Cronemans debattartikel. Jämför castingen med Boston Tea Party. Följ Jesper och Erik på Twitter eller kommentera avsnittet och gratulera jubilarerna med #Mediespanarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *