[2024-04-04] I vilket Jesper vill föra till protokollet att han var emot en remake av Ronja Rövardotter från början. Trots det har Erik sett inledningen av den nya Ronja-serien på Netflix och undrar voffor di gör på detta viset.

Lyssna direkt:

Ladda ner avsnitt som mp3

AVSNITTETS LÄNKAR
(DN) Nya ”Ronja Rövardotter” är rått realistisk med hög skrämselfaktor. Jesper hänvisar till avsnitten (1 och 2) med Josefine Wälivaara.

2 reaktioner på “#619. Ronja ReMake-dotter

  1. Ni kan göra en remake på ronja tv serien från Netflix ta från 1984 till 2024 musiken görs av Björn isfält rövarsången i original versionen av ronja Rövardotter lägg till nya effekter som till exempel vildvirona rumpnissar och grådvärgar och skum troll
    Då kan vi ha musiken till nya Ronja Rövardotter jämför original versionen sedan har vi borkafestet som ligger andra sidan av borgen då kan sverir gudnason göra som per Oscarson och börje alstet av Kristoffer wagelin görs av Mattis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *