[2023-09-09] I vilket Erik och Jesper diskuterar behovet att vara väl insatt i den samhälleliga kontexten för den som arbetar med kommunikationsfrågor. Utifrån den svenska fackföreningsrörelsens snåriga PR-historia, där Jesper råkar kalla saligt inkorporerade Sjöfolksförbundet för Sjöfartsförbundet, utmynnar det hela i slutsatser om att konflikter på arbetsmarknaden och inom politiken måste förstås utifrån sin samtid men också hur dylika kunskaper kan användas i praktiskt kommunikationsarbete. Dessutom förklaras hur inte bara satsningar utan också nedskärningar kan vara politiskt spin.

Lyssna direkt:

Ladda ner avsnitt som mp3

AVSNITTETS LÄNKAR
Jesper hänvisade till tidigare avsnitt om den starka statens återkomst. Följ Erik och Jesper på X och använd gärna hashtaggen #Mediespanarna eller fältet nedan för att kommentera avsnittet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *