[2021-12-30] Vilka är de tre tråkigaste vägsträckorna på E4:an när man åker fullsmockad bil i hundra mil? Och hur mår den offentliga debatten under 2021? Jesper och Erik startar vid Capitolium, passerar förbud av critical race theory och skol-litteratur samt slutar i svensk signalpolitik mot public service.

Lyssna direkt:

Ladda ner avsnitt som mp3

AVSNITTETS LÄNKAR
Vandana Ravikumar (Fort Worth Star Telegram) Oklahoma bill would let parents demand the removal of books from school libraries. Prerna Nambiar (HITC) Lindsay Ellis’ roya tweet explored: Star responds to being ’cencelled’. Följ Erik och Jesper på Twitter och använd gärna hashtaggen #Mediespanarna eller fältet nedan för att kommentera avsnittet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *