[2021-11-06] Visa poddare ditt lillfinger och de kommer prata om hela handen. Ge sociala medier ogenomtränglig befogenhet att styra små organisationer och de kommer snart styra större delar av det demokratiska samtalet. Ge demokratiska krafter möjlighet att inskränka andras rätt och liknande beslut kommer snart göras av odemokratiska krafter.

Lyssna direkt:

Ladda ner avsnitt som mp3

AVSNITTETS LÄNKAR
Avsnittet utgår från artikeln Facebook ingrep vid svenska valet – misstänkte fusk. Erik hänvisar tillbaka till avsnittet 453. Koordinerat icke-autentiskt beteende och 507. Den inverterade kulturen. Följ Erik och Jesper på Twitter och använd gärna hashtaggen #Mediespanarna eller fältet nedan för att kommentera avsnittet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *