[2021-10-15] Behövs kommunikatörer på universitet? Vilken funktion fyller de? Hur många ska de vara? Mediespanarna diskuterar Göran Arnqvist debattartikel ”Skär ned antalet kommunikatörer rejält”

Lyssna direkt:

Ladda ner avsnitt som mp3

AVSNITTETS LÄNKAR
Göran Arnqvist (SvD) ”Skär ned antalet kommunikatörer rejält”. Jesper Falkheimer och Mats Heide (SvD) ”Kommunikatörer värnar öppenhet”. Följ Erik och Jesper på Twitter och använd gärna hashtaggen #Mediespanarna eller fältet nedan för att kommentera avsnittet.

4 reaktioner på “#506. Universitetskommunikatören

 1. Hej
  Två kommentarer
  – Macchiarini var inte anställd på Uppsala utan på Karolinska.
  och mer viktigt.
  – Ingenstans är det bevisat att ökning i antal kommunikatörer eller ökade kommunikationsinsatser är kopplad till ökning i antal nya studenter. UmUs andel studenter nationellt har förändrats ca 0,5% jämfört med 2005-06… men vi har tredubblat antal kommunikatörer och under senaste 6-7 år satsat rejält på reklamköp via Google, Facebook och övriga externa byråer… inget som ger tydliga resultat rekryteringsmässigt.

  Mvh, en UmU kollega

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *