[2020-05-02] I vilket Jesper och Erik diskuterar sverigebilder färgade av den journalistiska viljan att vinkla Sverige som vinnare eller förlorare. Det sägs att historien skrivs av vinnaren, men vem är vinnare medan historien skrivs?

Lyssna direkt:

Ladda ner avsnitt som mp3

AVSNITTETS LÄNKAR
Karin Olofsdotter (Los Angeles Times) Why Sweden took its own path on the coronavirus. Erik Augustin Palm (Slate) I Just Came Home to Sweden. I’m Horrified by the Coronavirus Response Here. Gina Gustavsson (The Guardian) Has Sweden’s coronavirus strategy played into the hands of nationalists? Michal Smrek (DN) ”Så sprids falska nyheter om den svenska coronastrategin”. Följ Erik och Jesper på Twitter och använd gärna hashtaggen #Mediespanarna eller fältet nedan för att kommentera avsnittet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *