[2020-03-27] Tablåteve och informationsransonering. Det låter som titeln till en buskisproduktion, men samtliga fyller en funktion. Även buskis. Sociala medier svämmar över under kristider, och reguljära uppdateringar och mer eftertanke i skrivandet kan kanske minska informationströttheten.

UR INNEHÅLLET

  • 06:37 Tablåteve. Jesper om återgången till att följa reguljära sändningar.
  • 19:10 Informationsransonering. Erik om att använda sociala medier som om du bara fick ett inlägg om dagen att skriva.

Lyssna direkt:

Ladda ner avsnitt som mp3

AVSNITTETS LÄNKAR
Artikeln: Being Immersed in Social Networking Environment: Facebook Groups, Uses and Gratifications, and Social Outcomes. Följ Erik och Jesper på Twitter och använd gärna hashtaggen #Mediespanarna eller fältet nedan för att kommentera avsnittet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *