[2019-12-13] Den akademiska vägen är inte som andra. Den är smal, det blåser motvind och den tar lång tid att vandra. Erik och Jesper firar lucia genom att beskriva vägen till ny blogg och belysa debatten om SD:s föreläsning på Göteborgs universitet.

UR INNEHÅLLET

  • 00:00 Lucia
  • 07:27 Att skaffa en blogg
  • 19:00 Jomshofs föreläsning på JMG

Lyssna direkt:

AVSNITTETS LÄNKAR
Universitetsläraren: Kritiker mot SD-föreläsning fick mediedebatten mot sig. Kristofer Ahlström (DN): Fanatiska fans förgiftar kulturen. Vi hänvisar tillbaka till avsnitt 408. Krisplanering. Följ Erik och Jesper på Twitter och använd gärna hashtaggen #Mediespanarna eller fältet nedan för att kommentera avsnittet.

Ladda ner avsnitt som mp3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *