[2018-04-28] I vilket Erik och Jesper pratar om hur slentrianmässig kritik mot satirprogrammet Svenska nyheter inriktar sig på att programmet är en statlig propagandamaskin, när vissa inslag snarare är raka motsatsen.

Ladda ner som mp3
Prenumerera via iTunes
Prenumerera i annat program (RSS).

Lyssna direkt:

Följ oss på Facebook.

AVSNITTETS LÄNKAR
Vi gratulerar Carina Bergfeldt. Lyssna på tidigare avsnitt när Public Service kritiseras. Se avsnittet om kön till skolan. John Oliver stryker 15 miljoner dollar i skulder. Läs Kjell Häglund (TV-dags): SVT är inte »vänstervridet« – utan fullt redo att styras av SD. Följ Erik och Jesper på Twitter och använd gärna hashtaggen #Mediespanarna för att kommentera avsnittet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *