[2018-01-27] I vilket statsvetaren Péteris Timofejevs Henriksson beskriver utmaningarna med att jämföra olika länders offentliga dokument och vad som överraskat honom i hans nya studie om populistiska högerradikala ungdomspartier. Men framför allt uppfylls Jespers önskan att diskutera GAL-TAN-skalans betydelse för att beskriva politisk tillhörighet.

Ladda ner som mp3
Prenumerera via iTunes
Prenumerera i annat program (RSS).

Lyssna direkt:

Följ oss på Facebook.

AVSNITTETS LÄNKAR
Peteris nämner Staffan Anderssons avhandling Corruption in Sweden: Exploring Danger Zones and Change och Arlie Russell Hochschilds bok Strangers in Their Own Land. Jesper hänvisar till Marika Lindgren Åsbrinks artikel (Dagens samhälle): Se upp för dem som bara vill leva sitt liv i fredLäs mer om Peteris forskning och följ honom på twitter. Följ Erik och Jesper på Twitter och använd gärna hashtaggen #Mediespanarna för att kommentera avsnittet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *