[2018-01-20] I vilket Jesper och Erik följer upp ett gammalt avsnitt och pratar om hur medieutvecklingen såväl som behovet av att bli informerad skapat ett ökat behov av fler kommunikatörer och hur det i sin tur skapat ett föreställning om att det finns en motsättning mellan de två yrkesgrupperna.

Ladda ner som mp3
Prenumerera via iTunes
Prenumerera i annat program (RSS).

Lyssna direkt:

Följ oss på Facebook.

AVSNITTETS LÄNKAR
Bengt Johansson blogginlägg: Finns det för många informatörer? Nostalgilyssna på avsnitt 45. Det rimliga avsnittet. Läs mer om Umeå universitets utbildningar till kommunikatör såväl som till journalist. Följ Erik och Jesper på Twitter och använd gärna hashtaggen #Mediespanarna för att kommentera avsnittet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *