[2017-08-31] I vilket Jesper och Erik firar sex år med Mediespanarna genom att prata om Twin Peaks och Game of Thrones. Men framför allt diskuterar vi Martin Schoris artikel Trumps fake news-fabrik och vilka konsekvenser ”Project Alamo” kan få i svenska politiska sammanhang.

Ladda ner som mp3
Prenumerera via iTunes
Prenumerera i annat program (RSS).

Lyssna direkt:

Följ oss på Facebook.

AVSNITTETS LÄNKAR
Läs Martin Schoris artikel Trumps fake news-fabrik. Erik och Jesper hänvisar till tidigare avsnitt om effektteorier: 125 respektive 126. Avsnitt 159. Matematik i medier, handlar om algoritmer. Läs mer om Jespers forskningsprojekt iAccept. Tack till Ulrika Hedman för tips om Ester Appelgren och Sara Leckners artikel Att dela eller inte dela (en del av rapporten Ekvilibrium). Jesper rekommenderar boken Marken. Följ Erik och Jesper på Twitter och använd gärna hashtaggen #Mediespanarna för att kommentera avsnittet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *