[2017-01-24] I vilket Elza Dunkels berättar om sitt arbete med Bamse, Wikipedia, näthat och nätkärlek samt definierar Jack Werner som en milstolpe. Vi konstaterar också att det gör ont när knoppar brister.

Elza Dunkels

Ladda ner som mp3
Prenumerera via iTunes
Prenumerera i annat program (RSS).

Lyssna direkt:

Följ oss på Facebook.

AVSNITTETS LÄNKAR
Rättelserna kring avsnitt 263. Lyssna gärna på förra avsnittet med Elza Dunkels. Bilden som spreds viralt. Elza Dunkels pratar Bamse i Nyhetsmorgon. Elza är ledamot i Wikimedia som administrerar Wikipedia. Jesper hänvisar till Conspiracy Theory. Lyssna på avsnittet med Jack Werner respektive hans Creepypodd. Nyheten om mediekollen som stängdes ner. Elza Dunkels bok Nätmobbning, näthat och nätkärlek : kunskap och strategier för en bättre vardag på nätet. Följ Elza Dunkels på Twitter. Följ Erik och Jesper på Twitter och använd gärna hashtaggen #Mediespanarna för att kommentera avsnittet.

UPPDATERING
Elza Dunkels vinnare av Surfa Lugnt-priset 2017.

AVSNITTET I MEDIER
Kristianstadsbladet: Konsthistorier och podd om Bamses källor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *