[2016-10-14] I vilket Jesper, Erik och kulturredaktören Emma Lundström diskuterar politiska debatter, argumentationen kring Bob Dylans nobelpris, Goodwins lag 2.0 och journalistiken kring amerikanska presidentvalet.

Dammen på Umeå universitets campus den 14 oktober 2016
Dammen på Umeå universitets campus den 14 oktober 2016

Ladda ner som mp3
Prenumerera via iTunes
Prenumerera i annat program (RSS).

Lyssna direkt:

Följ oss på Facebook.

AVSNITTETS LÄNKAR
Läs mer av Emma Lundström på Internationalens hemsida. Debatten mellan Sjöstedt och Lööf som Emma besökte. Emma nämner Phil Ochs och läser från Bruce Springsteens facebookinlägg. Jesper rekommenderar The Big Short. Följ Jesper och Erik på Twitter eller kommentera avsnittet med #Mediespanarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *