[2016-09-26] I vilket litteraturvetaren Jenny Jarlsdotter Wikström berättar för Jesper och Erik om förutsättningarna för finlandssvenska medier och skillnaderna mellan finsk och svensk public service.

Ladda ner som mp3
Prenumerera via iTunes
Prenumerera i annat program (RSS).

Lyssna direkt:

Följ oss på Facebook.

AVSNITTETS LÄNKAR
Konstsamfundets hemsida. Amos Arv. Jenny jobbade på Svenska Yle och Åbo underrättelser. Jenny rekommenderar Vegas Kaffekvarnen. Umeå universitets nybörjarkurs i Meänkieli. Erik hänvisar till avsnitt de kritiserat Sveriges Televisions inriktning (bland annat 242 och 214). Jenny tipsar om Den finlandssvenska mediepodden och Politikpodden. Följ Erik och Jesper på Twitter eller kommentera avsnittet med #Mediespanarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *