[2023-08-11] I veckans Mediespanarna avslöjar Erik sitt semesternöje i fråga om mediekonsumtion. Det hela utvecklas till ett samtal om varför rollspel mot förmodan kan vara intressant för andra än spelarna själva. Framförallt diskuteras dock hur studenter och handledare kan förhålla sig till nya och lite svåranalyserade mediefenomen.

Lyssna direkt:

Ladda ner avsnitt som mp3

AVSNITTETS LÄNKAR
Rollspel på YouTube i form av Critical Role. Följ Erik och Jesper på Twitter/X och använd gärna hashtaggen #Mediespanarna eller fältet nedan för att kommentera avsnittet.

2 reaktioner på “#584. Den kritiska rollen

  1. Vilket roligt segment med att fundera på en student som vill skriva om något och den är en handledare. Jag har ett förslag på en förvirrad student som har blivit intresserad av brädspel men vet inte om det ska skrivas en uppsats på det.

    1. Ooh. Brädspel är onekligen snäppet knepigare än rollspel. Men förutom att titta på communities som vi pratade om i avsnittet finns det ytterligare en standard-go-to …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *