[2023-07-06] Forskningsmedel för utvecklingsforskning dras in med kort varsel. Vad får det för konsekvenser, men framföra allt: vad ska en sådan manöver åstadkomma? Jesper och Erik tittar på de efterföljande utspelen.

Lyssna direkt:

Ladda ner avsnitt som mp3

AVSNITTETS LÄNKAR
Vetenskapsrådet: Inga nya bidrag inom utvecklingsforskning. KI: Regeringen stoppar anslag till utvecklingsforskning. Umeå universitet: Rektor om regeringens beslut att stoppa medel: ”Respektlöst”. Ida Östenberg (DN Kultur) Akademins förtroende för regeringen är sargat. Erik Angners twittertråd. Följ Erik och Jesper på Twitter och använd gärna hashtaggen #Mediespanarna eller fältet nedan för att kommentera avsnittet.

2 reaktioner på “#579. 180 miljoner symbolpolitik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *