[2022-04-07] Vad består en universitetslärares samlade undervisningstid av? Satsningar, kringkostnader, planering, inskolningar, förberedelser, undervisning, rättning och efterarbete. Ibland hinner de podda också.

Lyssna direkt:

Ladda ner avsnitt som mp3

RÄTTELSE
Erik hävdar inkorrekt att Ohlin och Straht skriver att lärare behöver kompetenshöjning i psykisk ohälsa. Deras artikel fokuserar enbart på studenthälsans uppdrag. Det är endast andra artikeln som anger att lärare behöver kompetenshöjning.

AVSNITTETS LÄNKAR
Albert Ohlin och Maja Straht (altinget.se) Lämna inte studenter med psykisk ohälsa i sticket. Sofia Holmdahl (Universitetsläraren) Att effektivisera bort effektiviteten. Följ Erik och Jesper på Twitter och använd gärna hashtaggen #Mediespanarna eller fältet nedan för att kommentera avsnittet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *