[2018-09-21] I vilket Erik och Jesper funderar på om algoritmer i kombination med folks alarmism och nyfikenhet för konflikter ibland styr fokus till skitsaker, och att en hel del upprördhet på nätet skulle kunna undvikas om missförstånd eller kränkningar snarare gavs mindre matematisk uppmärksamhet.

A Bird in Flight (2015) by Hamid Naderi Yeganeh

Ladda ner som mp3
Prenumerera via iTunes
Prenumerera i annat program (RSS).

Lyssna direkt:

Följ oss på Facebook.

AVSNITTETS LÄNKAR
YouTube-videon DOOM: The Fake Outrage. Rapporten Snabbtänkt. The Guardians The death of consensus: how conflict came back to politics. Följ Erik och Jesper på Twitter och använd gärna hashtaggen #Mediespanarna för att kommentera avsnittet.

2 reaktioner på “#348. Höna av en algoritm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *