[2018-05-10] I vilket Jesper och Erik diskuterar den diffusa gränsdragningen för kulturell appropriering samt hur upprördhet och indignation används av företag som bygger sin marknadsföring på rädslor.

Ladda ner som mp3
Prenumerera via iTunes
Prenumerera i annat program (RSS).

Lyssna direkt:

Följ oss på Facebook.

AVSNITTETS LÄNKAR
(SVT) Kritik mot bilden på Börje Salming som Sitting Bull. Avsnitten om tårta respektive mjölk. Nesrine Malik (The Guardian) It’s Halloween – time to bring out the ‘cultural appropriation’ scare stories. Bahnhofs reklam. Följ Erik och Jesper på Twitter och använd gärna hashtaggen #Mediespanarna för att kommentera avsnittet.

UPPFÖLJANDE AVSNITT
Vi fortsätter diskussionen om åsiktsentreprenörer i avsnitt 334.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *