[2017-07-26] I vilket Jesper och Erik konstaterar att mediekritik från politiska aktörer ibland bortser från den mest basala mekanismerna i nyhetsvärdering. Detta exemplifieras med hjälp av NMR i Almedalen, demostrationer i Tyskland, Transportverkets upphandlingar och Janne Josefssons sommarprat.

Ladda ner som mp3
Prenumerera via iTunes
Prenumerera i annat program (RSS).

Lyssna direkt:

Följ oss på Facebook.

AVSNITTETS LÄNKAR
Läs Emanuel Carlstens sammanfattning av Transportstyrelsens skandal. Jesper Hänvisar till artikel av Jesús Alcalá: ”Rasifiering – en svår fråga för kulturen”. Jesper rekommenderar debattartikeln ”Effekten av rysk propaganda och desinformation överdrivs” av Björn Jerdén och Niklas Bremberg. Följ Erik och Jesper på Twitter och använd gärna hashtaggen #Mediespanarna för att kommentera avsnittet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *