[2017-05-03] I vilket Erik och Jesper använder studier av sportkommentatorer som en liknelse för att diskutera hur politiker och arbetsmarknadens representanter försöker styra högre utbildning i den offentliga debatten.

Ladda ner som mp3
Prenumerera via iTunes
Prenumerera i annat program (RSS).

Lyssna direkt:

Följ oss på Facebook.

AVSNITTETS LÄNKAR
Ylva Hasselberg (i DN): Vad får kunskap egentligen vara värd? Regeringens utredning: Styrningen av universitet och högskolor ses överParlamentariska landsbygdskommittén utredning: För Sveriges landsbygder – en sammanhållen politik för arbete, hållbar tillväxt och välfärd. Nieman Lab: Crimetown shows the podcast potential for local media partnershipFölj Erik och Jesper på Twitter och använd gärna hashtaggen #Mediespanarna för att kommentera avsnittet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *