[2017-03-07] I vilket Clara Lidström och Erica Dahlgren gästar Erik och Jesper och firar podcastens dag genom att prata om En underbar pod med Clara och Erica. Vi får bland annat veta vad som kännetecknar en riktigt förbannad läsare, betydelsen av en god relation med annonsörer och lyssnare, samt varför erotik och Mora-Nisse inte är en bra kombination.

Jesper, Erik, Clara och Erica. Även kända som Mediespanarna, Underbara Clara och Bloggombudskvinnan

Ladda ner som mp3
Prenumerera via iTunes
Prenumerera i annat program (RSS).

Lyssna direkt:

Följ oss på Facebook.

AVSNITTETS LÄNKAR
Underbara Claras blogg. Claras instagram. Ericas instagram. Lyssna på Husmorsskolan hos Clara, som Erica och Clara gjort tillsammans. Följande poddar nämns: Thrillerpodden, Creepypodden. Fredagspodden. Det politiska spelet. USA-valpodden. Filters podcast. Filip och Fredriks podcast. Eat This. Snedtänkt med Kalle Lind. Jesper hänvisar till avsnitt 265. Sveriges Radio och Telvision. Följ Erik och Jesper på Twitter och använd gärna hashtaggen #Mediespanarna för att kommentera avsnittet.

En reaktion på “#270. En underbar pod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *