[2017-02-07] I vilket Jesper och Erik pratar om de falska nyheternas gråskala och retoriska vandring. Allt från B3-bombare till Bowling Green Massacre och andra konspirationsteorier. Erik är en på miljonen.

Ladda ner som mp3
Prenumerera via iTunes
Prenumerera i annat program (RSS).

Lyssna direkt:

Följ oss på Facebook.

AVSNITTETS LÄNKAR
Erik och Jesper hänvisar till en artikel på Nieman Lab: The history of American conspiracy theories holds some lessons for fake news debunkers, says Jesse Walker. Erik hänvisar till avsnitten om medieteoriernas historia: 125 och 126. Jesper hänvisar till avsnitt 97. KonspirationerKellyanne Conway Cites ’Bowling Green Massacre’ To Defend Refugee Ban. Följ Erik och Jesper på Twitter och använd gärna hashtaggen #Mediespanarna för att kommentera avsnittet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *