[2016-11-25] I vilket Erik pratar med komikern och skribenten Aron Flam om att få utlopp för sina behov att uttrycka sig offentligt, ungdomens synder, hyckleri, om skillnaden mellan att vara och göra godhet, att inte förstå den diskursiva praktiken samt att komma ut med bananer från ett bibliotek.

aronerik
Aron till vänster. Erik till höger. I bakgrunden: kontoret.

Ladda ner som mp3
Prenumerera via iTunes
Prenumerera i annat program (RSS).

Lyssna direkt:

Följ oss på Facebook.

AVSNITTETS LÄNKAR
Följ Aron på Twitter, Instagram eller Facebook. Aron och Erik pratar om podcasten Dekonstriv kritik, Kön på YouTube och sommar med Alexander Bard. Erik hänvisar till avsnitten: 174. Semst och 254. Hycklerispiralen. Erik rekommenderar Joe Rogans podcast med Scott Adams. Följ Erik på Twitter och använd gärna hashtaggen #Mediespanarna för att kommentera avsnittet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *