[2016-09-15] I vilket Finn Arne Jørgensen, docent i teknik- och miljöhistoria, pratar med Erik och Jesper om hur teknik påverkar människans närvaro och förståelse av naturen.

Bear cam
Ladda ner som mp3
Prenumerera via iTunes
Prenumerera i annat program (RSS).

Lyssna direkt:

Följ oss på Facebook.

AVSNITTETS LÄNKAR
Följ Finn Arne på webben och på Twitter. Jesper utannonserar Humtank-priset. Läs Finn Arnes artiklar om Bear cams, försvunna digitala platser och stugporr i The Atlantic. Jesper hänvisar till rivningen av statyn i Bagdad. Erik hänvisar till Skogsliv vid Walden. Finn Arne hänvisar till videon av en jakthund attackerad av vargar. Jesper hänvisar till ett avsnitt om Flashbacks avslöjande av den norska naturbildsfotografen. Finn Arne nämner Humlab. Följ Jesper och Erik på Twitter eller kommentera avsnittet med #Mediespanarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *